Text Animation
Wil jij ook kunnen genieten van de zon? Start dan met ons Fit & Vitaal afslankplan!
Waarom coaching?

Hoeveel coaching heb jij nodig?

Waarom coaching?

  Waarom coaching?

In de sportwereld is coaching al helemaal ingeburgerd. Topsporters hebben meerdere coaches, met elk hun eigen specialiteit. Deze details maken het verschil: winst en verlies liggen meestal immers slechts enkele procenten uit elkaar...
Hebben wij dan ook zoveel coaching nodig? Waarschijnlijk niet. De hoeveelheid, intensiteit en duur van het coachingtraject is afhankelijk van verschillende factoren. Onze coaches/adviseurs gaan samen met jou bepalen hoeveel coaching je nodig hebt en voor hoelang dit nodig is.

  10 redenen waarom coaching je verder kan helpen

1. Een coach helpt je jouw doel te bepalen

Voel je je soms verloren en richtingloos? Je bent lang niet de enige. Veel mensen dwalen door het leven zonder een écht plan te hebben. Een coach kan dit veranderen door je ware doel te achterhalen en je te helpen je focus te houden. Als je eenmaal dat uiteindelijke doel voor ogen hebt, is het werken met een coach de ideale manier om in kleine, handelbare stappen dit doel te realiseren.

2. Focus, focus, focus...

... omdat je die herhaling nodig hebt, je hebt die consistentie nodig. We moeten voortdurend aan onze doelen worden herinnerd – dag in dag uit, week in week uit. Een coach zorgt ervoor dat je de dingen die belangrijk voor je zijn consequent doet. De focus om je dichter bij je doel te brengen is een sleutel tot succes.

3. Leer je hersenen trainen in een winnende mindset

Alle topsporters hebben coaches om hun lichaam te trainen. Maar wat hen écht onderscheidt, is hun winnende mindset. Mind over matter, niet alleen in de sport, maar ook in je werk en je dagelijks leven. Als je wilt ontwikkelen, moet je denken als een winnaar en een goede coach traint jouw hersenen om precies dàt te doen.

4. Pure helderheid

Een goede coach is getraind om je betere vragen te stellen dan je zelf zou kunnen bedenken. Coaches helpen je om je passie en je bestaansreden te ontdekken!

5. Geen uitstelgedrag meer

Een goede coach helpt je om "pijn" om te zetten in brandstof. Velen zijn immers erg goed in het verdringen van hun emoties en gedachten. Een goede coach kent de menselijke psychologie en helpt je om je gedrag daadwerkelijk te veranderen.

6. Een coach helpt je jouw volledige potentieel te benutten

Als je jezelf wil ontwikkelen, moet je de lat hoger durven te leggen. Maar door de dagelijkse drukte kan je je doelen al eens uit het oog verliezen. Een goede coach zorgt ervoor dat je jouw volledige potentieel benut.

7. Een coach bespaart je tijd en onnodige stress

Een ervaren coach zal je helpen om sneller vooruitgang te boeken. Je hebt advies nodig van iemand die weet wat je kan verwachten, iemand die op het niveau is waar jij graag naar toe wilt.

8. Een coach geeft je objectieve feedback

Je wilt weten of je de goede richting uit gaat. Een coach kan objectief beoordelen of je op het juiste pad zit.

9. Een coach helpt je jouw vertrouwen terug te winnen

Wanneer je een tijdje hebt zitten worstelen, is het gemakkelijk gedemotiveerd te raken en het vertrouwen in je eigen kunnen te verliezen. Door je terug op het goede pad te brengen, helpt een coach je om het vertrouwen en de motivatie te herontdekken die je nodig hebt om écht te veranderen.

10. Een coach helpt je gelukkiger te zijn

Coaches weten hoe ze je kunnen helpen om stress te verminderen, bepaalde aspecten van je leven te vereenvoudigen en even "terug te schakelen" of te heroriënteren. Wat heb je aan verhoogde productiviteit of winst als je niet helemaal gelukkig bent? Weinig toch? De basis van geluk zit hem in je mindset, een onderdeel waar een coach je perfect in kan helpen!

  Nog niet overtuigd waarom coaching je verder helpt?

Vraag je jezelf nog af waarom coaching je verder kan helpen?
Wil je sneller vooruitgang boeken en eerder je doelen bereiken? Nog meer potentieel uit jezelf halen? Wil je jezelf weer gelukkig voelen? Of...
...wil je nog een jaar lang aanmodderen? Nog een maand ongelukkig zijn? Nog een week zo’n beknellend gevoel hebben? Misschien helpt onderstaand filmpje je op weg. In deze prachtige video ontdek je hoe belangrijk en waardevol "tijd" is. Coaching helpt je weerstand weg te halen zodat jij het maximum uit jouw tijd kunt halen, zowel privé als op het werk! Het verleden ligt al achter ons, maar de toekomst hebben we grotendeels zelf in handen!

  Waarom coaching? Daarom coaching!

Check deze video!

Denk je dat je later spijt zal hebben van die investering in een coach, of eerder spijt dat je die keuze nooit hebt durven te maken? De coaches van FitalityClubs helpen je écht verder! Maak snel een afspraak om te kijken welk coachingstraject voor jou het best geschikt is!

Login

Onthoud mijWachtwoord kwijt?

Meld je aan

Boek uw rondleiding

Lidmaatschapstest
Vul in, en krijg vrijblijvend een passend voorstel

Volgende stap

Vorige stap Volgende stap


Vorige stap Volgende stap





Vorige stap

Scan QR code:

.
.
Website CTRL+ : Ik wil graag meer informatie

Afslanken
Resultaatscircuit
Groepslessen
Personal Training
Andere








Ik wil graag meer informatie
           Boek een rondleiding




Vondelgym
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline